GTXDesigns specialiseert zich al meer dan 5 jaar in het maken van grafisch design!

Om u een indruk te geven van waar GTXDesigns toe in staat is staan hieronder een aantal van onze projecten. 

Echt opvallend

Deze Opel Corsa A is een die zeker niet mag missen in dit portfolio. Een van de specialere design opdrachten van de afgelopen tijd. Hierbij werd er gevraagd om een uitdagend en uniek design met deze oranje, zwart en antraciet kleuren combinatie te ontwerpen. Door de vrije hand te krijgen komen de klant en ik natuurlijk op specialere designs. 

 

Voor meer foto's en informatie kunt u altijd even op de volgende linkjes klikken.

https://www.facebook.com/robbin.bruins


Een geoliede machine...

Inmiddels een van de terugkomende klanten van GTXDesigns zijn de mensen van Molkenboer Autosport. Zij hebben tussen 2018 en 2019 de overstap gemaakt van een Chevrolet Kalos naar deze Mitsubishi Lancer Evo VI. Dit ontwerp dat hier rechts weergegeven staat werd in 2019 mee gereden, inmiddels is het ontwerp van 2020 uitgewerkt op de auto. Ook deze heeft GTXDesigns mogen leveren. 

 

Voor meer informatie kunt u altijd even de volgende websites bezoeken.

http://molkenboer-autosport.nl/

https://www.facebook.com/MolkenboerAutoSport


VDZ Racing

Een project waarin GTXDesigns uitgebreid zijn steentje heeft bij kunnen dragen is bij het VDZ Racing Team. In overleg heeft GTXDesigns bij de overgang tussen de 350Z naar de Mitsubishi Lancer Evo X R4 geholpen met het ontwerpen van de kleurenschema van deze rallyauto. Vanuit hier is de rallyauto bestickerd door Aben Reclame in Sint-Oedenrode. Uiteindelijk is vanuit deze uitwerking ook de service bus en trailer in hetzelfde ontwerp uitgewerkt. Deze heeft GTXDesigns weer aangeleverd. Nu is het een herkenbare auto op de rallypaden in Nederland. 

 

Wilt u nou meer weten over dit team? Hieronder staat een linkje waar u meer informatie kunt vinden:

https://www.vdzracing.nl/


GS Garage

Voor GS Garage hebben wij in samenwerking gewerkt aan het logo, de website en daarnaast nog flyers en visitekaartjes zijn door GTXDesigns ontworpen. 

Voor GS Garage hebben wij uiteindelijk ook nog een bestelbus en voor een aantal borden ontwerpen gemaakt. 


GS Garage is een schadeherstel bedrijf in Lemmer die zich specialiseert in spuitwerk, APK, restauratie en laswerk. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u altijd even de website bezoeken of bellen. 

 

Hieronder staan de website en gegevens weergegeven.

https://www.gs-garage.nl/

tel: (+31) 6 50 55 26 68

e-mail: info@gsgarage.nl 


Een oude hollandse legende...

Een tijdje terug mocht GTXDesigns voor een hele speciale auto een ontwerp maken. Deze Mitsubishi Lancer EX2000 Turbo is een projectauto die als rallyauto opgebouwd wordt met als doel een replica te bouwen van een rallyauto die vroeger onder het Hollandse Dealerteam van Mitsubishi op de rallypaden rondreed. 

Daarnaast kwam de vraag of 3D effecten toegepast konden worden en de auto zo realistisch mogelijk neer te zetten om de sponsors en relaties te kunne bedanken met notitieblokjes etc. waar dit ontwerp op zou staan. Dit is voor de klant uitgewerkt en deze zijn dus ook toegepast. Klant blij, ik blij!

 

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt altijd contact opnemen met GTXDesigns.


In de zandbak spelen!

Fireant rallyteam kwam via GS Garage bij GTXDesigns. Ze waren toen bezig met de opbouw van deze Bowler Nemesis voor het meedoen aan soort woestijn rally's. In 2019 hebben zij dan ook meegedaan aan de Marocco Desert Challenge. 

 

Voor meer informatie kunt u altijd even op de hieronder vermelde linkjes klikken.

https://www.facebook.com/4x4Fireant

https://www.fireantrallyteam.com/


Contrast zoeken...

Bij Ten Broeke Rallysport staan ze inmiddels al een hele tijd bij GTXDesigns bekend als een van de teams om even langs te gaan bij de rally's. Altijd een gezellige groep mensen bij elkaar. Daarom is GTXDesigns ook zo blij dat de ontwerpen voor hun auto's bij ons gemaakt mogen worden! Op de foto ziet u de 206 1600 waarin zij in 2019 - 2020 5e zijn geworden in de Peugeot 206 Cup. 

 

Als u meer zou willen weten over dit rallyteam kunt u op de volgende linkjes klikken. 

https://www.facebook.com/tbrally/


Een internationale auto

 

Rallyteam Leemans, GTXDesigns kent hun al sinds de tijd waarin Roald met de Opel Astra meereed in Nederland. Toen hebben wij een digitale uitwerking gemaakt van zijn vader zijn Mitsubishi Lancer voor in Dirt Rally. Uiteindelijk is GTXDesigns over gegaan naar het maken van de ontwerpen van echte rallyauto's. Zo hebben wij toen nog ontwerpen gemaakt voor zijn Citroën DS3 R3T, waar uiteindelijk de toenmalige hoofdsponsor de voorhand kreeg. Een Citroën DS3 R5 mocht deze auto opvolgen. Deze auto heeft onder andere in WK rally's meegedaan en rijdt nu over de Nederlandse rallypaden. GTXDesigns is dan ook heel trots op het ontwerp. 

 

Om meer over dit team te weten te komen kunt u hieronder meer informatie vinden.

https://www.facebook.com/JohanManta/


Gas op de vloer!

 Zoals u waarschijnlijk al wel kunt zien is dat GTXDesigns al aardig wat 206 Cup auto's heeft mogen ontwerpen. Dit is er ook al eentje. De 206 van GarantFloors Rallyteam heeft in 2019 het begin mogen inluiden van het rallyteam. Een mooi begin zou ik zeggen! 

 

Voor meer info kunt u even op hun Facebook pagina kijken.

https://www.facebook.com/GarantFloorsRallyteam


Een internationaal avontuur...

Voor Rallyteam Utrecht was er een duidelijke ambitie bij het binnenhalen van deze Opel Adam R2 cup auto's. Ze wilden graag in Duitsland aan de cup wedstrijden mee gaan doen. GTXDesigns heeft de mogelijkheid gekregen om de ontwerpen voor deze auto's te mogen maken. 

 

Om het team te volgen of meer informatie erover te weten te komen kunt u hieronder hun Facebook pagina vinden.

https://www.facebook.com/rallysportutrecht


Een aantal andere projecten