GTXDesigns specialiseert zich al meer dan 5 jaar in het maken van grafisch design!

GTXDesigns staat voor al uw design wensen klaar, van logo's tot flyers tot complete auto bestickering. Alles voor uw bedrijf of voertuig kunt u laten ontwerpen bij GTXDesigns.

U krijgt alles netjes op een factuur uitgewerkt en krijgt alle bestanden toegestuurd.

In samenwerking met uw eigen sponsor iets ontwerpen kan natuurlijk ook. Het ontwerp wordt op de juiste manier aangeleverd bij uw sponsor.

Stickers plakken is in overleg uiteraard ook mogelijk. Het produceren en leveren van stickers natuurlijk ook.

Opel Adam R2 Cup - Rallysport Utrecht - GTXDesigns Design - Rally - Livery Design - Wrap Design
Opel Adam R2 Cup - Rallysport Utrecht

Wat GTXDesigns allemaal voor u kan betekenen staat hier op deze pagina.

 

1] Bestickering van uw auto, vrachtwagen, bus of motor

GTXDesigns staat van origine helemaal in het teken van de Bestickering van rallyauto's. Nu is GTXDesigns wel enorm uitgegroeid en zijn er ook andere mogelijkheden bij gekomen, maar natuurlijk blijft autosport en auto's in het algemeen een plekje in mijn hart houden. Ik sta altijd klaar om u te helpen met uw persoonlijk ontwerp. Neem voor meer informatie even contact met GTXDesigns op.

 

2] Logo's en bedrijfsmatige reclame

Een bedrijf aan het opstarten en een logo of visitekaartjes nodig? Of altijd al een frisse look aan uw bedrijf of initiatief willen geven, maar nog geen idee over de styling? Dan bent u bij GTXDesigns op het goede adres. Ik ontwerp uw logo en overige bedrijfsmatige reclame naar uw smaak en wensen. Zolang ik mijn klanten kan helpen met de ontwerpen en wij beide tevreden zijn, ben ik blij.

 

3] Losse stickers

Een losse sticker heeft natuurlijk ook een ontwerp nodig. Bijvoorbeeld een instagram sticker voor uw auto of een raamsticker voor uw bedrijf, het is bij GTXDesigns geen probleem.

 

Stickers worden voor u geprint en in overleg ook geplakt. ik ben telefonisch, via mail en via social media bereikbaar voor alle vragen.