GTXDesigns specialiseert zich al meer dan 5 jaar in design!

Ontworpen door GTXDesigns

Hierboven probeer ik u een impressie te geven van wat GTXDesigns voor u kan ontwerpen, rallyauto's of raceauto's, maar ook straatauto's en bedrijfswagens. Logo's en visitekaartjes of andere bedrijfsmatige ontwerpen kunt u ook laten ontwerpen door GTXDesigns.

Opel Adam R2 Cup - Rallysport Utrecht

Wat GTXDesigns allemaal voor u kan betekenen staat hier op deze pagina.

Als u vragen heeft, of een speciaal verzoek, kunt u mij altijd even bellen of een emailtje sturen.

 

1] Ontwerpen voor de Bestickering van uw auto, vrachtwagen, bus of motor (€75,- *)

GTXDesigns staat van origine helemaal in het teken van de Bestickering van rallyauto's. Nu is GTXDesigns wel enorm uitgegroeid en zijn er ook andere mogelijkheden bij gekomen, maar natuurlijk blijf ik ontwerpen maken voor auto's en dergelijke. Ik sta altijd klaar om u te helpen met uw persoonlijk ontwerp. Neem voor meer informatie even contact met GTXDesigns op.

 

2] Ontwerpen voor Logo's en bedrijfsmatige reclame (€ n.o.t.k.)

Een bedrijf aan het opstarten en een logo of visitekaartjes nodig? Of altijd al een frisse look aan uw bedrijf of initiatief willen geven, maar nog geen idee over de styling? Dan bent u bij GTXDesigns op het goede adres. Ik ontwerp uw logo en overige bedrijfsmatige reclame naar uw smaak en wensen. Zolang ik mijn klanten kan helpen met de ontwerpen en wij beide tevreden zijn, ben ik blij. De kosten komen we samen wel uit.

 

3] Ontwerpen Losse stickers (€ n.o.t.k.)

Een losse sticker heeft natuurlijk ook een ontwerp nodig. Bijvoorbeeld een instagram sticker voor uw auto of een raamsticker voor uw bedrijf, het is bij GTXDesigns allemaal te regelen. 

Het produceren van de stickers is ook via mij te regelen. voor meer informatie email of bel even.

 

* Dit is de prijs voor het complete project, van start tot eindproduct.