Overlay Slideshow 2022 (Wit)

Binnen GTXDesigns zijn er veel verschillende mogelijkheden beschikbaar. Om dit inzichtelijk te maken voor u, behandel ik hier de belangrijksten.

Naast deze mogelijkheden is er uiteraard in overleg nog veel meer mogelijk. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met mij opnemen.

Voor al uw grafische ontwerp vragen is GTXDesigns natuurlijk uw antwoord. Er is heel erg veel mogelijk.

Zo ben ik begonnen vanuit de autosport, dit zal dan ook het belangrijkste blijven binnen GTXDesigns. De passie voor autosport en alles eromheen vormt de basis voor GTXDesigns. Door middel van
deze ontwerpen wil ik iets terug doen voor de autosport.

Een ontwerpproces voor een auto of motor of dergelijke begint bij GTXDesigns met persoonlijk contact. Door u zoveel mogelijk bij het proces te betrekken, zorgen we samen ervoor dat we allemaal erg tevreden kunnen zijn met het gemaakte ontwerp. Naast het te gebruiken ontwerp kan je een 3D visualisatie zoals deze hiernaast verwachten, waar dit mogelijk is.

Naast het ontwerp voor de auto zelf, is er nog veel meer mogelijk. We gaan voor het complete plaatje!

 

Naast ontwerpen binnen de autosport, is GTXDesigns ook beschikbaar voor al uw bedrijfsreclame. Maar waar kun je hierbij allemaal aan denken?

Visitekaartjes
Flyers
(Bedrijfs)kleding
Bedrijfsauto’s
Stickers

Hier heb ik een aantal voorbeelden vermeld, maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden of meer informatie!

Binnen uw bedrijf bent u natuurlijk wel eens wat grafische vormgeving nodig. Denk hierbij aan een logo of bijvoorbeeld social media content.
 
Naast dus het leveren van bijvoorbeeld een doosje visitekaartjes of overig drukwerk, kunt u bij GTXDesigns terecht voor de digitale oplossingen voor uw bedrijf.

Naast de ontwerpen voor de autosport biedt GTXDesigns ook andere mogelijkheden aan op het gebied van digitaal ontwerp, om zo u een uitgebreid pakket aan te kunnen bieden en te kunnen functioneren als vaste ontwerper binnen uw hobby maar ook bedrijfsmatig.