Wat GTXDesigns voor u kan betekenen

1] Bestickering van uw auto, vrachtwagen, bus of motor

GTXDesigns staat van origine helemaal in het teken van de Bestickering van rallyauto's. Nu is GTXDesigns wel enorm uitgegroeid en zijn er ook andere mogelijkheden bij gekomen, maar natuurlijk blijft autosport en auto's in het algemeen een plekje in mijn hart houden. Ik sta altijd klaar om u te helpen met uw persoonlijk ontwerp. In samenwerking met uw eigen sponsor iets ontwerpen kan natuurlijk ook. Het ontwerp wordt op de juiste manier aangeleverd bij uw sponsor. Neem voor meer informatie even contact met GTXDesigns op. 

 

2] Logo's en bedrijfsmatige reclame

Een bedrijf aan het opstarten en een logo of visitekaartjes nodig? Of altijd al een frisse look aan uw bedrijf of initiatief willen geven, maar nog geen idee over de styling? Dan bent u bij GTXDesigns op het goede adres. Uw logo en reclame wordt ontworpen naar uw smaak en wensen.  

 

3] Losse stickers

Een losse sticker heeft natuurlijk ook een ontwerp nodig. Bijvoorbeeld een instagram sticker voor uw auto of een raamsticker voor uw bedrijf, het is bij GTXDesigns geen probleem.

 

Stickers worden voor u geprint en in overleg ook geplakt. U krijgt alles netjes op een factuur uitgewerkt en krijgt waar nodig alle bestanden toegestuurd. GTXDesigns is telefonisch, via mail en via social media bereikbaar voor al uw vragen. Voor een indruk wat GTXDesigns allemaal kan, zou ik u graag willen     doorverwijzen naar het deelkopje "projecten".