Binnen GTXDesigns gaat het vooral om persoonlijk contact. Om te beginnen, eerst even een kort voorstelrondje. Zo weet je waar je contact mee heeft bij GTXDesigns.

Naam: Sven van Linde
Functie: Eigenaar, Designer
Woonplaats: Jubbega (Friesland)

Mijn naam is Sven. Ik ben van jongs af aan al bezig geweest met autosport en tekenwerk. Waarbij van origine het begonnen is met fotografie (en een beetje video), heb ik vanaf 2015 mij ingezet op grafisch gebied. Ik ben daarbij begonnen met designs in games na te maken (zoals Dirt Rally). Vanuit daar is de stap genomen om dit grafische teken werk een stap verder te nemen en hier ook een naam aan te koppelen.

Ik krijg namelijk wel eens vaker de vraag, “waar staat GTXDesigns eigenlijk voor?”. De letterlijke implementatie hiervan is (G voor Games, T voor tutorials) x (Designs). Dit geeft ook gelijk aan waar de eerder genoemde roots van mijn bedrijf liggen.

Zo ben ik dus begonnen vanuit de autosport, dit zal dan ook het belangrijkste blijven binnen GTXDesigns. De passie voor autosport en alles eromheen vormt de basis voor GTXDesigns. Door middel van deze ontwerpen wil ik iets terug doen voor de autosport.

Naast de ontwerpen hou ik mij persoonlijk ook veel bezig met auto’s. Ik heb zelf een mk2 caddy bedrijfswagen die opgebouwd is voor het inzetten als reclame, maar ook om aan evenementen voor goede doelen mee te kunnen doen. Zo ook de AgainstCancer racing dag op Assen.

Als je graag meer wilt zien of de voortgang wilt volgen, kun je hier meer informatie vinden.