Binnen GTXDesigns gaat het vooral om persoonlijk contact. Om te beginnen, eerst even een kort voorstelrondje. Zo weet je waar je contact mee heeft bij GTXDesigns.

Naam: Sven van Linde
Functie: Eigenaar, Designer
Woonplaats: Jubbega (Friesland)

Mijn affiniteit met autosport en tekenwerk begon al op jonge leeftijd. Hoewel mijn oorspronkelijke focus op fotografie lag, ben ik sinds 2015 actief in de wereld van grafisch ontwerp. Mijn startpunt was het repliceren van ontwerpen in games, zoals bijvoorbeeld Dirt Rally. Van daaruit evolueerde mijn grafisch tekenwerk, en ontstond de naam GTXDesigns.

Mijn oorsprong ligt in de autosport, en dit blijft ook het belangrijkste focusgebied binnen GTXDesigns. De liefde voor autosport en alles eromheen vormt dan ook de kern van GTXDesigns. Met behulp van mijn ontwerpen wil ik iets teruggeven aan de autosportgemeenschap.

Naast mijn ontwerpwerk, heb ik een persoonlijke passie voor auto’s. Mijn eigen mk2 Caddy bedrijfswagen is volledig ingericht voor reclamedoeleinden en neemt ook deel aan evenementen voor goede doelen, zoals de AgainstCancer Racing Dag op Assen.

Als je geïnteresseerd bent in meer details of de voortgang wilt volgen, vind je hier meer informatie.